2024 Flow Yoga – nieuwe serie tot de zomervakantie


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 6 mei 2024 tot en met 15 juli 2024. De eerstvolgende keer is op 27 mei 2024 14:15

  • Locatie: Buurtcentrum Sonde 2000
  • Categorieën:

  • Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Flow Yoga – nieuwe serie tot de zomervakantie 14.15 – 15.15 uur 10 lessen
Let op! Opgave en betalingen kunnen tot de tweede les, maandag 13 mei om 12.00 uur. Dit geldt niet voor de proefles, welke enkel bedoeld is voor “nieuwe” deelnemers. Opgave voor de proefles kan tot maandag 1 juli om 12.00 uur, met 1 juli als laatste proefles mogelijkheid voor de zomervakantie.

Flow Yoga is een combinatie van Dru Yoga, Tai Chi, Qi Gong en meditatie. Deze is door Srivalli ontwikkeld in de 15 jaar dat ze al yoga en meditatielessen geeft. En sinds dit jaar al 10 jaar bij Sonde. De yogahoudingen worden in een flow gegeven. Tussendoor is er wat meditatie en we eindigen altijd in een diepe ontspanning. We beginnen met de spieren en gewrichten te activeren, zodat de kans op blessures erg klein zijn. Daardoor kan deze vorm van yoga gevolgd worden door iedereen. Zelfs als je lichamelijke (chronisch) klachten en minder goede conditie. Neem een flesje water en een dekentje, eventueel een kussentje mee. Probeer het es uit!

Docent | Srivalli Veltjen. Gediplomeerd en geregistreerd Dru Yoga Meditatie docent sinds 2009.
Ruimte | Grote zaal

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
2024.2 GRATIS PROEFLES 1x €0,00 Uitverkocht

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.