Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Sinds kort zijn wij officieel aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur én daar zijn wij heel erg blij mee. 😄

‘Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum.’
Lees meerLees minder

Hulp nodig met je smartphone of tablet? Kom eens langs bij Sonde 2000. 📱 Lees meerLees minder

Hulp nodig met je smartphone of tablet? Kom eens langs bij Sonde 2000. 📱Image attachment

Ben je 60 jaar of ouder en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Kom speeddaten voor vriendschap bij Sonde 2000! ☺️Op 6 oktober kan je langskomen op buurtbewoners te leren kennen én wie weet komt er wel een mooie vriendschap uit voort!

Ken je iemand voor wie de speeddate wel wat zou kunnen zijn? Zeg het vooral voort. 👋🏼

Aanmelden kan op seniorenservicejudith.nl/speeddate
Lees meerLees minder

Ben je 60 jaar of ouder en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Kom speeddaten voor vriendschap bij Sonde 2000! ☺️Op 6 oktober kan je langskomen op buurtbewoners te leren kennen én wie weet komt er wel een mooie vriendschap uit voort! 

Ken je iemand voor wie de speeddate wel wat zou kunnen zijn? Zeg het vooral voort. 👋🏼

Aanmelden kan op seniorenservicejudith.nl/speeddate

Ben jij een keuken prins of prinses? Dan zijn wij opzoek naar jou! 👩🏾‍🍳🤴🏼

Wij zijn opzoek naar mensen die het leuk vinden om een keer te komen koken bij ons BuurDiner! Dit is je kans om mensen te laten mee genieten van je favoriete recepten, om jouw kookkunsten te laten zien. Het BuurDiner is elke eerste vrijdag van de maand. De eerstvolgende keer is vrijdag 7 oktober.

Kook jij dan? Wij hebben er nu al zin in. 😋

Interesse? Neem contact op met Lee Smale; 0629457114 of lee@buurtcentrumtuinpad.nl
Lees meerLees minder

Kom werken bij de leukste buurtcentra van Groningen!

Vanuit @buurtcentrumtuinpad en @buurtcentrumsonde2000 zijn we opzoek naar een nieuwe PR vrijwilliger.

Ben jij de communicatieve, sociale, creatieve topper die we zoeken? Of opzoek naar meer info? Stuur ons een berichtje of neem contact op met Lee Smale via 06 29 45 71 14!
Lees meerLees minder

Sinds het drukken van ons meest recente activiteitenboekje zijn er wat wijzigingen geweest. Op sonde2000.nl en buurtcentrumtuinpad.nl kan je de gewijzigde versie hiervan bekijken. Ook zullen we hier nog even wat wijzigingen samenvatten.

De leeftijden van de KinderClub en de TienerClub zijn wat gewijzigd. De KinderClub is voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. En de TienerClub is voor kinderen van 9 tot en met 13 jaar.

Zoals sommige van jullie misschien al hadden gezien zijn de CreaDoe ochtenden dit seizoen op de onevenweken, in plaats van op de even weken zoals we gewend waren. De eerstvolgende keren zijn dus op woensdag 14 september, 28 september en 12 oktober.

Bij onze nieuwe activiteit, dansavond, op zaterdagavonden is niet duidelijk vermeld dat entree zal moeten worden betaald. De eerstvolgende keer zal zijn op 1 oktober. Meer informatie over de hoeveelheid entree zal volgen. Houdt onze website in de gaten. sonde2000.nl

De Wereldkeuken gaat definitief door! Elke 3e donderdag van de maand. De eerstvolgende keer is op 20 oktober.

Solo Dance van dinsdagmiddag bij Sonde 2000 duurt een half uurtje korter dan vermeld, namelijk van 13:30 tot 14:30. Ook zullen de lessen i.v.m. omstandigheden wat later starten. Namelijk op 11 oktober. In totaal zullen er dan 11 lessen zijn, die in totaal € 27,00 zullen kosten.

De 15 lessen Chi Qung bij Sonde 2000 kosten € 52,50 in plaats van de aangegeven € 51,75.

Ook start de Gymnastiek les van Meer Beweging voor Ouderen, van de dinsdagmorgen door omstandigheden wat later. Ook op 11 oktober. Ook hier zullen er in totaal 11 lessen zijn, die € 27,00 zullen kosten.

Country Line en Solo Dance (Meer Beweging voor Ouderen) van dinsdagmorgen zal ook iets later starten. Namelijk op 20 september. De in totaal 14 lessen zullen € 34,40 kosten.

Onze nieuwe Salsa El Son Cubana cursus zal ook op vrijdagen gegeven worden! Van 19:00 tot 22:00, meer info kan je vinden via elsoncubano.nl

Ook zijn wij in ons nieuwe boekje vergeten te vermelden dat wanneer je in bezit bent van een Stadjerspas, je bij ons een eenmalige korting van € 20,00 per jaar kan krijgen, op een activiteit naar keuze!

Van eventuele andere wijzigingen zullen wij jullie altijd op de hoogte houden via onze websites (sonde2000.nl buurtcentrumtuinpad.nl) en via onze sociale media kanalen.
Lees meerLees minder

Lees meer…