Over ons

Team Sonde 2000

Van links naar rechts:
Lee, Herman, Berend, Wim, Zepora en Chantal.

Helaas niet op de foto: Tygo, Nina, Jelly, René en Jacob.

Sonde 2000 werkt samen met diverse buurt- en wijkcentra in het gebied Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk, om de bewoners in dit gebied zo goed mogelijk te faciliteren en ten dienste te zijn.

BSV SELWERD, Spelen in een mooie en beschutte groene omgeving? Dat kan in de speeltuin van buurt- en speeltuinvereniging Selwerd. Trampoline springen, schommelen, verstoppertje spelen in de vele bosjes: daarvoor is deze speeltuin heel geschikt. Ook beschikt BSV Selwerd over een Digituin waar computercursussen worden gegeven voor jong en oud. De kinderactiviteiten worden in samenwerking met het jeugdteam uitgevoerd. Ieder jaar organiseert de vereniging in samenwerking met het jeugdteam drie grote activiteiten voor alle kinderen en jongeren uit de buurt: een spooktocht en het huttenbouwdorp bijvoorbeeld.

Clubjes gebruiken de ruimtes van de accommodaties voor bijvoorbeeld kaartavonden, peutergymnastiek, tafeltennissen en je kunt hier op zondag rolstoeldansen.

Meer weten? Zie bsvselwerd.nl.

BSV De Waterman, biedt ruimte om elkaar te ontmoeten. Zowel in de speeltuin als in de accommodatie. Voor kinderen is er een kabelbaan en een familieschommel en ze kunnen lekker klimmen en klauteren op een van de andere toestellen. Voor jong en oud worden door de vrijwilligers allerhande activiteiten aangeboden. Ook clubjes kunnen gebruik maken van de beschikbare ruimtes. Zo is er onder andere een kaartclub, yoga-club en een bridgeclub die actief gebruik maken van de accommodatie.

Het beschikt ook over een aparte jongerenruimte, zodat het het jeugdteam WIJ-Paddepoel een vaste plek heeft om activiteiten te organiseren. En een spelcontainer die het mogelijk maakt om met allerlei spelmaterialen samen te spelen.

Volg hen via FB Buurt en Speeltuinvereniging Paddepoel.

Wijkcentrum De Berkheeft een rijke historie en richt zich vooral vanaf 20 plussers, senioren en ouderen.

Wij hebben diverse leuke activiteiten. Maar ook kunt u bij ons een zaal huren voor o.a.: vergaderingen, presentaties, verjaardagen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Heeft u zelf een idee of suggestie voor ons wijkcentrum, dan willen wij dit graag weten! Zie wijkcentrumdeberk.nl.

Wijkbedrijf Selwerd, is een plek voor en door bewoners. Een plek waar je jouw werk, idee of droom uit kunt voeren. Maar ook een plek voor ontmoeting, samen eten, drinken en doen. Voor meer info zie wijkbedrijfselwerd.nl.

Gezamenlijk website van: De Berk | BSV Selwerd en het Wijkbedrijf  www.sameninselwerd.nl