Bestuursleden gezocht!

De buurtcentra Sonde 2000 en TuinPad zijn voor wijkbewoners uit Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk. In de twee gebouwen vinden tientallen activiteiten plaats waarbij wijkbewoners  elkaar op een actieve manier ontmoeten. Zaalverhuur en een beperkte horecavoorziening maken deel uit van de functie van de twee buurtcentra.

Buurtcentrum Sonde 2000  zit in de Vensterschool SPT en Buurtcentrum TuinPad is een gloednieuwe accommodatie in de Tuinwijk.

We zoeken aanvulling van het bestuur van Sonde 2000 en TuinPad.

Voor bewoners van Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk  is dit een kans mede sturing te geven aan het activiteitenpakket in de wijken. Er wordt samengewerkt met het WIJ-team Selwerd,  met de gemeente, met andere lokaties in het gebied en in de eerste plaats met een reeks  activiteiten-docenten en vrijwilligers.

Wij bieden u dus een mogelijkheid actief te zijn in de eigen wijk binnen twee levendige accommodaties. Het tijdsbeslag  van het bestuurswerk is in principe vrij beperkt (4 à 6 uur per maand) en hangt verder ook af van uw eigen invulling. Enige kennis van en interesse in  de wijkgerichte activiteiten in SPT strekt tot aanbeveling.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Derk Jaap Bessem
Bestuurssecretaris
info@sonde2000.nl