Wereldkeuken


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 19 oktober 2021 tot en met 21 december 2021. De eerstvolgende keer is op 16 november 2021 18:00


Elke derde dinsdag van de maand kunt u weer lekker eten bij Sonde 2000. Het streven is om elke maand een land of  Nederlandse provincie centraal te stellen met een voor dat gebied typische maaltijd bestaande uit een drie gangen menu 😊. Tijdens de maaltijd wordt een korte presentatie gegeven over het betreffende land of provincie. Een leuke, gezellige en informatieve avond met een 2 à 3 gangen menu, kom en beleef het.

Hier kom je als je van lekker divers eten en gezelligheid houdt. Buurtcentrum Sonde 2000 organiseert dit elke 3e dinsdag van de maand. Voor slechts € 6,- per persoon krijgt u verrassend eten voorgeschoteld en een gezellige avond. Als u in het bezit bent van een stadjerspas krijgt u 1,- euro korting en betaalt u slechts 5,- euro.
Voor de speciale edities hanteren we andere prijzen.

Aanmelden bij voorkeur onderaan deze pagina of telefonisch: 050 5710515. Voor eventuele vragen over de wereldkeuken kunt u mailen naar info@sonde2000.nl
Opgave en betaling vooraf. Restitutie enkel mogelijk met een valide reden en een dag voor aanvang irt inkoopkosten ed.

Wij verwelkomen graag nieuwe enthousiaste vrijwilligers voor deze avond(en) voor diverse werkzaamheden wat bij jouw straatje past: denk aan ontvangst, bediening, ondersteuning in de keuken etc. We zorgen goed voor onze vrijwilligers en daarom eet je gratis mee op de avond(en) dat je mee helpt.

Ruimte | Soosruimte

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Wereldkeuken 2021 nov €6,00 Uitverkocht
Wereldkeuken 2021 nov StadjersPas €5,00 Uitverkocht

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.