Lekker HOLLANDS


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 oktober 2019 tot en met 15 december 2020. De eerstvolgende keer is op 18 februari 2020 18:00

  • Locatie: Buurtcentrum Sonde 2000
  • Categorieën: , , ,

  • Sorry, het is uitverkocht

  • Toekomstige data:

Dit activiteitenjaar staat de Nederlandse keuken centraal, Lekker HOLLANDS! Elke derde dinsdag van de maand staat een Nederlandse provincie centraal met een voor die provincie typische maaltijd bestaande uit drie gangen. Tijdens de maaltijd wordt er tevens een korte presentatie gegeven over de provincie in kwestie. Een leuke, gezellige en informatieve avond met een 3 gangen menu, kom en beleef het.

Opgave en betaling vooraf. Restitutie enkel mogelijk met een valide reden en een dag voor aanvang irt inkoopkosten ed. 

Hier kom je als je van lekker divers eten en gezelligheid houdt. Buurtcentrum Sonde 2000 organiseert dit elke 3e dinsdag van de maand. Voor slechts € 5,- per persoon en € 2,50 voor kinderen tot 16 jaar (uitgezonderd de speciale edities) krijgt u verrassend eten voorgeschoteld en een gezellige avond. Van twee tot drie gangenmenu.

Tijdens de speciale edities is de prijs iets hoger namelijk: 7,50 voor volwassen en 3,50 euro voor kinderen.

Het buurtcentrum zoekt voor dit nieuwe seizoen enthousiaste vrijwilligers voor deze avond(en). Werkzaamheden bestaan uit, gastvrouw/heer, bediening, ondersteuning in de keuken etc. Voor deze vrijwilligers is het eten gratis.

 

Ruimte: Soosruimte