Lekker HOLLANDS


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 oktober 2019 tot en met 16 juni 2020. De eerstvolgende keer is op 19 november 2019 18:00

  • Locatie: Buurtcentrum Sonde 2000
  • Categorieën: , , ,

  • Er zijn nog 18 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Dit activiteitenjaar staat de Nederlandse keuken centraal, Lekker HOLLANDS! Elke derde dinsdag van de maand staat een Nederlandse provincie centraal met een voor die provincie typische maaltijd bestaande uit drie gangen. Tijdens de maaltijd wordt er tevens een korte presentatie gegeven over de provincie in kwestie. Mis onze leuke, gezellige, informatieve avond en natuurlijk lekkere 2 à 3 gangen menu. Opgave en betaling vooraf verplicht.

Hier kom je als je van lekker divers eten en gezelligheid houdt. Buurtcentrum Sonde 2000 organiseert dit elke 3e dinsdag van de maand. Voor slechts € 5,- per persoon en € 2,50 voor kinderen tot 16 jaar (uitgezonderd de speciale edities) krijgt u verrassend eten voorgeschoteld en een gezellige avond. Van twee tot drie gangenmenu.

Het buurtcentrum zoekt voor dit nieuwe seizoen enthousiaste vrijwilligers voor deze avond(en). Werkzaamheden bestaan uit, gastvrouw/heer, bediening, ondersteuning in de keuken etc. Voor deze vrijwilligers is het eten gratis.

 

Ruimte: Soosruimte

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Lekker Hollands 19 nov. €5,00 Volgeboekt
Lekker Hollands Kids 19 nov. €2,50 Volgeboekt

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.


Pin of contante betaling bij de balie van Buurtcentrum Sonde2000 is mogelijk tussen 09.00-17.00 uur (ma tm vr).
U bent pas ingeschreven voor een cursus wanneer de betaling binnen is.

Heeft u een Stadjerspasvoucher? Kies dan voor Pin of contante betaling bij de balie.

Heeft u een inloopkaart? Kies dan voor Pin of contante betaling bij de balie.