Lekker HOLLANDS


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 21 januari 2020 tot en met 15 december 2020. De eerstvolgende keer is op 21 juli 2020 18:00

  • Locatie: Buurtcentrum Sonde 2000
  • Categorieën: , , ,

  • Er zijn nog 6 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Dit activiteitenjaar staat de Nederlandse keuken centraal, Lekker HOLLANDS! Elke derde dinsdag van de maand staat een Nederlandse provincie centraal met een voor die provincie typische maaltijd bestaande uit drie gangen. Tijdens de maaltijd wordt een korte presentatie gegeven over de provincie in kwestie. Een leuke, gezellige en informatieve avond met een 3 gangen menu, kom en beleef het.

Hier kom je als je van lekker divers eten en gezelligheid houdt. Buurtcentrum Sonde 2000 organiseert dit elke 3e dinsdag van de maand. Voor slechts € 5,- per persoon krijgt u verrassend eten voorgeschoteld en een gezellige avond. Van twee tot drie gangenmenu.

Tijdens de speciale edities is de prijs iets hoger namelijk: 7,50 voor volwassen.

Aanmelden bij voorkeur onderaan deze pagina of telefonisch 050 5710515 Voor eventuele vragen over Lekker Hollands (m.b.t. het eten)  kunt u onze chef een mailtje sturen naar lekkerhollands@sonde2000.nl 

Opgave en betaling vooraf. Restitutie enkel mogelijk met een valide reden en een dag voor aanvang irt inkoopkosten ed.

Het buurtcentrum zoekt voor dit nieuwe seizoen enthousiaste vrijwilligers voor deze avond(en). Werkzaamheden bestaan uit, gastvrouw/heer, bediening, ondersteuning in de keuken etc. Voor deze vrijwilligers is het eten gratis.

Ruimte: Soosruimte

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Lekker Hollands V 2020-3 €5,00 Volgeboekt

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.