Wereldkeuken


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 september 2022 tot en met 15 december 2022. De eerstvolgende keer is op 20 oktober 2022 18:00


Oktober editie !
Op dezelfde dag wordt een lezing door Jaap de Graaf gegeven over Groningens Ontzet. Entree is € 2,50, dat is inclusief kopje koffie/thee met een heerlijk gebakje!

Elke derde donderdag (is gewijzigd van dinsdag naar donderdag) van de maand kunt u weer lekker eten bij Sonde 2000. Het streven is om elke maand een land of  Nederlandse provincie centraal te stellen met een voor dat gebied typische maaltijd bestaande uit een drie gangen menu 😊. Tijdens de maaltijd wordt een korte presentatie gegeven over het betreffende land of provincie. Een leuke, gezellige en informatieve avond met een 2 à 3 gangen menu, kom en beleef het.

Hier kom je als je van lekker divers eten en gezelligheid houdt. Buurtcentrum Sonde 2000 organiseert dit elke 3e dinsdag van de maand. Voor slechts € 6,- per persoon krijgt u verrassend eten voorgeschoteld en een gezellige avond. Als u in het bezit bent van een stadjerspas krijgt u 1,- euro korting en betaalt u slechts 5,- euro.
Voor de speciale edities hanteren we andere prijzen.

Aanmelden kan onderaan deze pagina en kan tot dag daarvoor om 12.00. Voor meer info mail wereldkeuken@sonde2000.nl of bel Lee Smale 0629457114. Opgave en betaling vooraf. Restitutie enkel mogelijk met een valide reden en een dag voor aanvang irt inkoopkosten ed.

Wij verwelkomen graag nieuwe enthousiaste vrijwilligers voor deze avond(en) voor diverse werkzaamheden wat bij jouw straatje past: denk aan ontvangst, bediening, ondersteuning in de keuken etc. We zorgen goed voor onze vrijwilligers en daarom eet je gratis mee op de avond(en) dat je mee helpt.

Ruimte | Soosruimte 

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
2022-okt Wereldkeuken €6,00 Uitverkocht
2022-okt Wereldkeuken Stadjerspas €5,00 Uitverkocht
2022 20 okt. Lezing Jaap de Graaf; Groningen Ontzet €2,50 Uitverkocht

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.