Schilderliefhebbers verzorgen kleurrijke expositie


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 29 september 2023 tot en met 3 november 2023. De eerstvolgende keer is op 2 oktober 2023 14:00

  • Locatie: Buurtcentrum Sonde 2000
  • Categorieën:  • Toekomstige data:

Schilderliefhebbers verzorgen kleurrijke expositie

Op vrijdag 29 september om 14:00 uur opent in Buurthuis Sonde 2000 een nieuwe kunstexpositie. Er zijn tientallen schilderwerken te bekijken. Ze geven een mooi overzicht van vele verschillende schilderstijlen. Van sfeervol impressionistisch, of verrassend abstract tot prachtig realistisch. Bezoekers zijn welkom bij de opening tot 16.00 uur.

Enthousiasme
Alle schilderijen zijn gemaakt de leden van de vrijdagschildergroep. De groep schildert al enkele jaren samen onder leiding van docent Herma van de Borgh, die is opgeleid aan de Klassieke Academie. Opvallend is dat de individuele leden zich in heel verschillende schilderstijlen hebben kunnen ontwikkelen. Dit resulteert in een breed pallet van werken waar het schilder-enthousiasme regelmatig van af spat.

Ook te koop
Veel van de kunstwerken zijn eventueel ook te koop. Dit biedt de kans om voor een heel vriendelijke prijs thuis een origineel kunstwerk aan de muur te hebben hangen.
Na de opening is de expositie tot begin november te bekijken tijdens de openingsuren van het buurtcentrum.

Entree is gratis. Adres: Eikenlaan 288-1,  9741 EW Groningen.

Voor meer informatie: Herma van de Borg: E-mail: info@sonde2000.nl

Zoek je een plek voor je kunstwerken? Neem contact op met: Lee Smale, 0629457114 of leesmale@sonde2000.nl