Stijldansen

Geplaatst 09 Januari 2017

                        

 

Open Podium

Geplaatst 21 November 2016

Open Poduim presenteert op vrijdag 16 december:

Kerst Korenconcert

Na de succesvolle aftrap van het maandelijkse Open Podium in Buurtcentrum Sonde 2000 op vrijdag 4 november door zanger Erwin de Vries, is het nu tijd voor bewoners uit de buurt om hun geluid te laten horen.

Kom gezellig in de Kerstsfeer met optredens van het Huis-Tuin-en-Keukenkoor uit de Tuinwijk o.l.v. Liesbeth van Hoffen, het Amuzakoor o.l.v. Jos Smidt, en het Tuinwijk Pop Ensemble Carole Kings & Queens (onder aanvoering van zanger Ynte Visser). Buurtkoor Goed Gestemd uit de Hunze, o.l.v. Liesbeth van Hoffen

De diverse koren zorgen voor een keur aan Kerst en andere nummers. Aangezien het een Open Podium betreft besloot het Tuinwijk Pop Ensemble Carole Kings & Queens ook een optreden te verzorgen. Deze band is speciaal voor de Luisterwijk Tuinconcerten van afgelopen juni opgericht. De optredende bands en koren zingen samen en apart hun meest geliefde (Kerst) nummers. Voor de liefhebbers is er een mogelijkheid om met een aantal liederen mee te zingen. Iedereen is welkom!

Aanvang: 20.00 uur, Zaal open: 19.30 uur

Gratis kaarten te verkrijgen bij Buurtcentrum Sonde 2000.

Open Podium

Geplaatst 05 Oktober 2016

Open Poduim presenteert op vrijdag 4 november:

Erwin de Vries

Aanvang : 20.00 uur, zaal open: 19.30 uur

Locatie: Buurtcentrum Sonde 2000, Eikenlaan 1288/1

               ingang naast de voetbalvelden.

Kaarten zijn gratis af te halen bij Buurtcentrum Sondde 2000.

Max. 2 kaarten p.p. Op = Op.

 

Open Podium

Geplaatst 12 September 2016

In de maanden november en december 2016 en februari, maart en april 2017 is er een keer in de maand Open Podium. Er is ruimte voor theatergroepen, muziek, een lezing of iets anders.

Open Podium presenteert op vrijdag 4 november Erwin de Vries. Nadere info volgt via deze website en hou onze facebook pagina in de gaten voor de laatste updates.

Gezocht: toneel- of theatergroep, koor of muziekgezelschap, een interessant onderwerp voor een lezing. Heeft u een idee of bent u lid van een gezelschap dat wil optreden meld u dan bij een van onze beheerders in Sonde 2000 of bel 050-5710515

Curcus Tekenen en Schilderen

Geplaatst 24 Mei 2016

Wist u dat er elke woensdag tussen 10.00 uur - 12.00 uur de cursus tekenen en schilderen word gegeven onder begeleiding van docent Roxanne Monsanto? roxart.nl

Er wordt geschilderd of getekend met krijt, potlood, acryl of aquarel en er worden ook bepaalde technieken aangeleerd om bv. schaduwen in een schilderij te krijgen of een schemering.

Voor een activiteiten overzicht en prijzen klik hier.