Even voorstellen..

Geplaatst 13 Februari 2017

Vorig jaar december heb ik mijn voorganger Jan Kamphuis opgevolgd in de functie als zakelijk leider voor de buurtcentra Sonde 2000, Tuinpad en Wijkcentrum de Berk. Daarnaast ben ik gebiedscoördinator voor het gebied SPTK (Selwerd, Paddepoel, Tuinwijk en Kostverloren. Met als kerntaken; aansturen van teams,  coördinator facalitair/gebouwbeheer & actvititeiten ontwikkelen. Mijn doel is om samen met jullie als wijkbewoners de buurt-/wijhkcentrums gezelliger en aantrekkelijker te maken, zodat het gaat bruisen.

Mijn naam is Lee Smale en ik kom uit de Filipijnen. Ik lees graag literaire thrillerboeken, speel graag bordspellen, ik hou van reizen en backpacken. Wat sport betreft, hou ik van buitensporten. Ik ben graag onder de mensen om van andere culturen te leren. Daarom nodig ik jullie uit om kennis met elkaar te maken onder het genot van een kopje koffie/thee en ideeën uit te wisselen over toekomstige activiteiten in jullie buurt-/wijkcentrum: De Berk, Sonde 2000 en TuinPad.

Voor degene die kennis wil maken met de Filipijnse keuken en deze wil proeven, vraag ik u de websites en facebookpagina’s van de hiervoor genoemde buurtcentra in de gaten te houden wanneer dit gaat plaatsvinden. Ook in de wijkkranten zal de aankondiging vermeld worden.

Ik kijk uit naar jullie komst en ideeën over jullie buurt-/wijkcentrum.

Een warme groet,

Lee Smale

Hatha Yoga

Geplaatst 02 Februari 2017

Hatha Yoga voor senioren die vitaal zijn, maar enige beperking hebben. Een gedeelte van de les is op de stoel en deels grondoefeningen.

 

Locatie: Buurtcentrum Sonde 2000, Eikenlaan 288/1

Elke vrijdagochtend.

Tijdstip les 1:  09.45 - 10.45 uur

Tijdstip les 2:  11.00 - 12.00 uur

Kosten: € 63- per 15 x  met stadjerspas € 20,- korting

 

Aanmelden via : 050-5710515

E: sonde2000@hetnet.nl

Of kom gezellig langs!   

https://www.youtube.com/watch?v=xfBo3UIXmaM

Teken en schildercursus

Geplaatst 26 Januari 2017

Er gebeuren wonderlijke dingen op de woensdagochtend tijdens de schilder en tekencursus van Roxanne.

Stijldansen

Geplaatst 09 Januari 2017

                        

 

Open Podium

Geplaatst 21 November 2016

Open Poduim presenteert op vrijdag 16 december:

Kerst Korenconcert

Na de succesvolle aftrap van het maandelijkse Open Podium in Buurtcentrum Sonde 2000 op vrijdag 4 november door zanger Erwin de Vries, is het nu tijd voor bewoners uit de buurt om hun geluid te laten horen.

Kom gezellig in de Kerstsfeer met optredens van het Huis-Tuin-en-Keukenkoor uit de Tuinwijk o.l.v. Liesbeth van Hoffen, het Amuzakoor o.l.v. Jos Smidt, en het Tuinwijk Pop Ensemble Carole Kings & Queens (onder aanvoering van zanger Ynte Visser). Buurtkoor Goed Gestemd uit de Hunze, o.l.v. Liesbeth van Hoffen

De diverse koren zorgen voor een keur aan Kerst en andere nummers. Aangezien het een Open Podium betreft besloot het Tuinwijk Pop Ensemble Carole Kings & Queens ook een optreden te verzorgen. Deze band is speciaal voor de Luisterwijk Tuinconcerten van afgelopen juni opgericht. De optredende bands en koren zingen samen en apart hun meest geliefde (Kerst) nummers. Voor de liefhebbers is er een mogelijkheid om met een aantal liederen mee te zingen. Iedereen is welkom!

Aanvang: 20.00 uur, Zaal open: 19.30 uur

Gratis kaarten te verkrijgen bij Buurtcentrum Sonde 2000.