« Hatha Yoga | Home | Dru Yoga »

Even voorstellen..

Vorig jaar december heb ik mijn voorganger Jan Kamphuis opgevolgd in de functie als zakelijk leider voor de buurtcentra Sonde 2000, Tuinpad en Wijkcentrum de Berk. Daarnaast ben ik gebiedscoördinator voor het gebied SPTK (Selwerd, Paddepoel, Tuinwijk en Kostverloren. Met als kerntaken; aansturen van teams,  coördinator facalitair/gebouwbeheer & actvititeiten ontwikkelen. Mijn doel is om samen met jullie als wijkbewoners de buurt-/wijhkcentrums gezelliger en aantrekkelijker te maken, zodat het gaat bruisen.

Mijn naam is Lee Smale en ik kom uit de Filipijnen. Ik lees graag literaire thrillerboeken, speel graag bordspellen, ik hou van reizen en backpacken. Wat sport betreft, hou ik van buitensporten. Ik ben graag onder de mensen om van andere culturen te leren. Daarom nodig ik jullie uit om kennis met elkaar te maken onder het genot van een kopje koffie/thee en ideeën uit te wisselen over toekomstige activiteiten in jullie buurt-/wijkcentrum: De Berk, Sonde 2000 en TuinPad.

Voor degene die kennis wil maken met de Filipijnse keuken en deze wil proeven, vraag ik u de websites en facebookpagina’s van de hiervoor genoemde buurtcentra in de gaten te houden wanneer dit gaat plaatsvinden. Ook in de wijkkranten zal de aankondiging vermeld worden.

Ik kijk uit naar jullie komst en ideeën over jullie buurt-/wijkcentrum.

Een warme groet,

Lee Smale