« Bewegen op muziek | Home | Curcus Tekenen en Sch… »

Sport en Spel (MBVO)

Lekker in beweging met de Sport en Spel groep voor senioren. (MBVO)

Buurtcentrum Sonde 2000 kan nog deelnemers gebruiken voor de volgende groep:

De Meer Bewegen Voor Ouderen activiteit op de woensdagmiddag van 12.30 uur tot 14.30 uur in de Sporthal Selwerd/Vensterschool, welke wordt gegeven door Marjan Zondervan.

De groep is gemengd en bestaat uit ongeveer 16 senioren, die al vele jaren met heel veel plezier samen sporten. De les begint altijd met een warming-up op muziek, waarbij alle spieren los komen.

Vervolgens komen verschillende spelvormen aan bod zoals tennis, badminton, volleybal en stuitbal. Zowel de volleybal als de stuitbal zijn aangepast, omdat de originele ballen te hard zijn.

Van 13.30 uur tot 13.45 uur is er een koffiepauze waar de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld. De gemiddelde leeftijd van deze groep is ongeveer 65 jaar.

Wat kleding betreft kunt u bijvoorbeeld een shirt met een korte broek of een trainingsbroek aantrekken en wat schoenen betreft een paar stevige sportschoenen.

Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich opgeven in ons kantoor aan de Eikenlaan 288/1 of u kunt ons ook telefonisch bereiken onder nummer 050-5710515 of 0594-503903 van Marjan Zondervan.

Het nieuwe seizoen start op woensdag 14 september 2016.

Kosten: 15 lessen € 60,-

Kom langs en doe mee, want door te bewegen blijf je langer fit!

Voor een activiteiten overzicht en prijzen klik hier.